Reservaties & prijzen

Hoe reserveren? Er wordt best op voorhand gereserveerd . Dit is evenwel geen must. Indien men wenst te reserveren kan dit zowel telefonisch (089/35.73.60) als in de club zelf.

Indien u een reservatie wenst te annuleren vragen we vriendelijk om tijdig (liefst 48 uur op voorhand) te verwittigen.

Hoe lang spelen? Een standaard speeltijd duurt 40 minuten. Een verlenging/inkorting van de tijd is mogelijk. De prijs wordt dan verhoudingsgewijs aangepast.

Wat is de prijs? De prijs per persoon is 3,50 euro voor studenten of 4,00 euro voor volwassenen. Een squash racket kan gehuurd worden aan 1,30 euro.

Ledenprijzen

Leden betalen per speelbeurt 2,50 euro (student) of 3,50 euro (volwassene).

Het lidgeld bedraagt 40 euro per jaar voor studenten, 50 euro per jaar voor volwassenen en 90 euro per jaar voor koppels.

Er bestaat een tegemoetkoming in het lidgeld van sportclubs: een aanvraagformulier vind je op de website van jouw ziekenfonds. Het volstaat om het formulier door ons te laten invullen en op te sturen naar je ziekenfonds.

De hele accommodatie afhuren

Er is de mogelijkheid om in samenspraak met de uitbater de volledige accommodatie af te huren voor speciale gelegenheden zoals familie- of vriendenfeesten, bedrijfsactiviteiten, etc. Gelieve hiervoor telefonisch contact op te nemen. (089/35.73.60)